Training Houd me Vast

 

Hou me vast training werkboek EFT

De cursus om je relatie te verbeteren in 8 weken

Wil je je relatie een boost geven? Is er afstand ontstaan of zijn er vaker conflicten? Wil je leren hoe je daar uit komt? Of wil je leren voorkomen dat je relatieproblemen krijgt?

‘Houd me Vast’ is een kortdurend programma voor stellen, waarin je stap voor stap werkt aan meer verbinding met elkaar. De training heeft een duidelijke structuur, met o.a. een boek (bestseller ‘Houd me vast’ van Sue Johnson), een werkboek met huiswerkopdrachten en filmpjes waarin jullie andere echtparen zien die deze training volgden.
Gedurende 8 weken is er wekelijks een bijeenkomst van 2 uur. De training is zo opgezet dat er een algemeen gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner, op een eigen plek in de ruimte. Individuele ‘problemen’ zullen niet in groepsverband besproken worden. De training kan ook helemaal privé gevolgd worden, dus alleen met jullie als stel.

De training is een lichtere versie van EFT-relatietherapie. Het proces is hetzelfde, alleen loop je er sneller doorheen. Houd me Vast is erg geschikt voor stellen waarbij de relatieproblemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Ook kun je het programma gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-relatietherapie of juist ter afsluiting.

Voor wie is de training geschikt?

De Houd me Vast-training is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie.

Als jullie relatie in een crisis verkeert, adviseer ik jullie om te kiezen voor relatietherapie. Hiervoor kunnen jullie ook bij mij terecht. Ik kan dan beter aansluiten bij jullie specifieke problematiek en jullie intensiever bijstaan.

Hoe ziet het programma eruit?

Wat je leert in de training in de 8 sessies:

1. Introductie:  Hoe jullie liefde en hechting werkt

2.  In welke terugkerende negatieve patronen jullie verzeild kunnen raken

3.  Welke emoties daarbij een rol spelen

4. Hoe jullie je negatieve patronen (ruzies, of afstandelijkheid) kunt stoppen

5. Hoe je een goed (verbindend) gesprek voert

6. Hoe je oude gevoeligheden verwerkt

7. Hoe jullie verbinden door liefde en seks

8.  Hoe jullie je liefde levend houden

Wat levert het jullie op?

Vele duizenden stellen zijn jullie voorgegaan in dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. De partners begrijpen zichzelf en de ander beter. Hierdoor is er ook meer ruimte voor de verschillende emoties. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren.

Interesse?

Jullie zijn van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Via het contactformulier kun je me je ook vragen stellen.
Of wil je eerst een filmpje zien waarin therapeuten vertellen over de training?