Contact

Relatietherapie in Amsterdam Oost, Zeeburg

Praktijk Bond biedt relatietherapie èn training in Amsterdam Oost, op Zeeburgereiland. Momenteel direct plek en gratis kennismaking. De praktijk bevindt zich in het SAG Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt.

Eef Kamerbeekstraat 503, 1095 MP Amsterdam.

Zet nu meteen, vrijblijvend, de eerste stap door contact op te nemen. Mail me gerust: Lisanne@relatietherapiepraktijkbond.nl of vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 24 uur van mij.

  • Stel hier je vraag en/of vertel, als je dat wilt, alvast kort je probleem en natuurlijk je wens. Dit is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed te bereiken met de auto. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Goedkoper parkeren kan ook vlakbij op P+R Zeeburg 3 Ook met het openbaar vervoer is de praktijk makkelijk te bereiken met tram 26 halte Bob Haarmslaan of bus 37, halte Zuiderzeeweg. Vanuit IJburg, maar ook vanuit de rest van Amsterdam Oost is het goed te bereiken. Ook vanaf Amsterdam Noord is het dichtbij, zelfs op de fiets.

Tot ziens voor relatietherapie in Amsterdam Oost!

Klachten

Heeft u vragen, problemen, opmerkingen of klachten over mijn diensten? Laat het mij alstublieft weten.
Ik ga graag met je in gesprek en wil er dan samen uit komen.

Lukt dat niet en blijft je zitten met vragen of onvrede?
Of betrekt je liever meteen al een onafhankelijk persoon er bij? Neem dan contact op met de externe klachtenfunctionaris. Hiervoor werk ik samen met Klacht&Company. De klachtenfunctionaris begeleidt in overleg met u de indiening en de verdere afhandeling van uw klacht. Wil je meer hierover lezen, volg dan deze link.

De landelijke klachten- en geschillenregeling waarbij ik als zorgaanbieder ben aangesloten voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg). Deze klachten- en geschillenregeling is opgesteld door P3NL (Federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen) in samenwerking met het NIP

MT versie 200420

relatietherapie_in_amsterdam_oost_zeeburgereiland

KVK-nummer: 81484283

BTW-id: NL 003568597B79

Lid van Stichting EFT Nederland

Stichting EFT Nederland