Relatietherapeut Lisanne Snel

 

Relatietherapeut en psycholoog Lisanne SnelAls je je relatie toevertrouwt aan iemand, deel je veel over jezelf met je relatietherapeut. Dan wil je vast ook wat meer weten over diegene, om te weten of je goed zit. Bij deze stel ik mezelf hier voor.

Ik ben Lisanne Snel en Praktijk Bond is mijn eigen praktijk voor relatietherapie. Ik ben opgeleid bij de UVA als psycholoog en sinds 2015 ook relatietherapeut. Binnen de relatietherapie ben ik opgeleid in het geven van Emotionally Focused Therapy (EFT) en mag ik me Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut noemen. Hiernaast ben ik opgeleid als trainer voor de EFT relatietraining “Houd me vast”. Sinds 2022 ben ik, naast het werk, ook nog in opleiding tot systeemtherapeut.

EFT is een therapievorm met wetenschappelijk bewezen goed resultaat.

Meer informatie kun je lezen op https://www.eft.nl

Mijn opleiding tot relatietherapeut heeft me meer inzicht en grip gegeven op relaties. Dat gun ik anderen ook.

Hoe de liefde werkt is geen mysterie meer. Je kunt het gelukkig leren en hervinden. 

Ik vind het heel fijn om binnen mijn praktijk stellen te mogen helpen om hun relatie te verbeteren. Negatieve patronen van conflict en afstandelijkheid worden ontrafeld en gestopt. Stellen gaan elkaar beter begrijpen, leren zich (constructiever) te uiten en bewegen zich hierdoor weer naar elkaar toe.

Het mooie is dat een fijne, steunende en stabiele relatie veel andere psychische klachten doet afnemen! Met een betere verbinding kom je verder, zowel samen, maar ook ieder voor zich. Een fijne relatie draagt veel bij aan ons geluk en daar haal ik veel voldoening uit. Ik draag graag mijn steentje bij om met wat meer liefde de wereld mooier te maken.
Regelmatig help ik mensen ook individueel, als ze moeite hebben met daten, of het aangaan of vasthouden van een relatie.

Een goede relatie gaat niet vanzelf en heeft aandacht en onderhoud nodig.

Ik help jullie graag en jullie zijn dan ook van harte welkom in mijn praktijk. Zet gerust de eerste stap door contact met me op te nemen of vraag direct een gratis en vrijblijvende kennismaking aan.