Relatietherapeut Lisanne Snel

 

Relatietherapeut en psycholoog Lisanne SnelAls je je relatie toevertrouwt aan iemand, deel je veel over jezelf met je therapeut. Dan wil je vast ook wat meer weten over diegene, om te kijken of je goed zit. Ik zal je hier over mezelf vertellen.

Ik ben Lisanne Snel en Praktijk Bond is mijn eigen praktijk. Inmiddels ben ik alweer 18 jaar werkzaam als psycholoog. Sinds 2015 ben ik in de relatietherapie gedoken. Ik ben inmiddels gespecialiseerd in relatietherapie, waarbij mijn achtergrond als psycholoog een meerwaarde is vergeleken met andere relatietherapeuten.

Ik ben ervaren en gecertificeerd in het geven van Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT is een therapievorm met wetenschappelijk bewezen goed resultaat. Meer informatie kun je lezen op https://www.eft.nl

Mijn opleiding tot relatietherapeut heeft me meer inzicht en grip gegeven op relaties. Dat gun ik anderen ook. Een goede relatie gaat niet vanzelf en heeft aandacht en onderhoud nodig. 

Ik merk in de praktijk dat ik stellen, in korte tijd, kan helpen om gelukkiger te worden in hun relatie. Ruzies worden bezworen, mensen gaan elkaar beter begrijpen, leren zich (constructiever) te uiten en bewegen zich weer naar elkaar toe. Het mooie is dat een fijne, steunende en stabiele relatie veel andere psychische klachten doet afnemen! Met een betere verbinding kom je verder, zowel samen, maar ook ieder voor zich. Regelmatig help ik mensen ook individueel, als ze moeite hebben met daten, of het aangaan of vasthouden van een relatie. Een fijne relatie draagt veel bij aan ons geluk en daar haal ik veel voldoening uit. Ik draag graag mijn steentje bij om met wat meer liefde de wereld mooier te maken.

Hoe ik jullie help? Ik leer jullie je relatie te verbeteren door elkaars emoties en behoeften beter te leren kennen, te respecteren en er constructief op te reageren. Dit oefen je ook heel concreet in de gesprekken. Zo help ik jullie beiden de ander te begrijpen en de ander jou te begrijpen. Hierdoor leren jullie beter af te stemmen op elkaar. Op die manier komen jullie tot een stabielere en hechtere band.

Ik heb als therapeut een positieve insteek en een praktische houding. Naast EFT gebruik ik ook andere tools, om aan te sluiten bij jullie wensen, net wat er nodig is in jullie relatie. Cliënten vinden mij vriendelijk, betrokken, betrouwbaar, open en eerlijk.

Na de eerste paar gesprekken merken stellen al verbetering.

Je bent dan ook meer dan welkom in mijn praktijk! Zet nu nog de eerste stap door contact met me op te nemen.