Relatietherapie Amsterdam Oost – Zeeburgereiland

Relatietherapie Praktijk Bond

Wil je je relatie verbeteren en zoek je professionele relatietherapie in Amsterdam Oost? Relatietherapie Praktijk Bond biedt relatietherapie èn training. Momenteel is er geen wachttijd en kun je direct terecht.
Jullie zijn van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Stel hier je vraag en/of vertel, als je dat wilt, alvast kort je probleem en natuurlijk je wens. Dit is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relatietherapie Praktijk Bond zit op een mooie locatie op Zeeburgereiland. De praktijk is gevestigd in het SAG Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt, op Zeeburgereiland:

Eef Kamerbeekstraat 503, 1095 MP Amsterdam

Vanaf 1 januari 2023 zal de praktijk verhuizen naar een prachtig plekje vlakbij:

Noorder IJdijk 107, 1023 NT Amsterdam

Het ligt net in Amsterdam Noord, bij de Oranjesluizen.

Voor wie?

De meeste stellen vragen hulp als ze binnen hun relatie steeds vaker of heftiger ruzie krijgen of meer afstand gaan voelen. Als je in zo’n negatief patroon raakt, dan kun je (onterecht) gaan twijfelen aan je relatie of partner. Als relatietherapeut help ik jullie deze lastige patronen te doorbreken. Wacht zeker niet te lang met hulp zoeken, want hoe langer jullie wachten, hoe vaster je verstrikt raakt in deze negativiteit.
Stellen komen ook voor therapie na na vreemdgaan. Vreemdgaan hoeft echter niet het einde van jullie relatie te betekenen. Ook van ontrouw kunnen stellen herstellen. Mocht je het gevoel hebben dat jullie er niet zelf overheen komen, zoek dan hulp, want ook daarvoor kun je bij mij terecht. Ook hier is mijn advies om tijdig hulp te vragen.
Soms komt een stel ook als ze al besloten hebben om uit elkaar te gaan, maar daar zo goed mogelijk uit willen komen. Ook dat is een waardevol doel.
Tevens ben je welkom als je in een relatie zit, maar liever alleen wilt komen voor hulp. Je kunt bij mij ook terecht als single, voor individuele vragen op het gebied van relaties aangaan en onderhouden.

EFT Therapie

Wil je meer weten over de relatietherapie die ik bied?
Kijk dan ook eens op mijn pagina over EFT.

Bereikbaarheid

Zeeburgereiland goed te bereiken met de auto, het OV of de fiets.

Er is parkeergelegenheid voor de deur. Goedkoper parkeren kan ook vlakbij op P+R Zeeburg 3

Ook met het openbaar vervoer is de praktijk makkelijk te bereiken met tram 26 halte Bob Haarmslaan of bus 37, halte Zuiderzeeweg.

Met de fiets is het vanaf IJburg, Amsterdam Noord en Oost  goed te bereiken.

Tip: Na afloop van het gesprek zou je een heerlijke wandeling of fietstocht op Zeeburgereiland kunnen maken langs ‘t IJ, met uitzicht op de Durgerdammerdijk. Of lekker lunchen bij 1 van de leuke restaurants in de buurt. Wist je dat tijdens een wandeling de beste gesprekken ontstaan?

Relatietherapie Amsterdam Oost Zeeburg