Relatietherapie Amsterdam Noord

Relatietherapie Praktijk Bond

Wil je je relatie verbeteren en zoek je professionele relatietherapie in Amsterdam Noord? Relatietherapie Praktijk Bond biedt relatietherapie èn training.
Jullie zijn van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op door te mailen naar: Lisanne@relatietherapiepraktijkbond.nl

Relatietherapie Praktijk Bond zit op een prachtige locatie in Amsterdam Noord (Schellingwoude), vlakbij de Landmarkt en naast de Oranjesluizen:

Noorder IJdijk 107, 1023 NT Amsterdam Noord

Voor wie?

Je bent van harte welkom om samen te komen of alleen. De meeste stellen vragen hulp als ze binnen hun relatie steeds vaker of heftiger ruzie krijgen of meer afstand gaan voelen en intimiteit en seksualiteit zijn afgenomen. Als je in zo’n negatief patroon raakt, dan kun je (onterecht) gaan twijfelen aan je relatie of partner. Als relatietherapeut help ik jullie deze lastige patronen te doorbreken. Wacht zeker niet te lang met hulp zoeken, want hoe langer jullie wachten, hoe vaster je verstrikt raakt in deze negativiteit.
Stellen komen ook voor therapie na na vreemdgaan. Vreemdgaan hoeft echter niet het einde van jullie relatie te betekenen. Ook van ontrouw kunnen stellen herstellen. Mocht je het gevoel hebben dat jullie er niet zelf overheen komen, zoek dan hulp, want ook daarvoor kun je bij mij terecht. Ook hier is mijn advies om tijdig hulp te vragen.
Soms komt een stel ook als ze al besloten hebben om uit elkaar te gaan, maar daar zo goed mogelijk uit willen komen. Ook dat is een waardevol doel.

Tevens ben je welkom als je in een relatie zit, maar liever alleen wilt komen voor hulp. Ik werk dan vanuit EFIT: Emotionally Focused Individual Therapy.

Je kunt bij mij ook terecht als single, voor individuele vragen op het gebied van relaties aangaan en onderhouden. Ik werk dan ook vanuit EFIT: Emotionally Focused Individual Therapy.

EFT Therapie

Wil je meer weten over de relatietherapie die ik bied?
Kijk dan ook eens op mijn pagina over EFT.

Bereikbaarheid

De praktijk in Schellingwoude is goed te bereiken met de auto, het OV (bus 37) of de fiets.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Tip: Na afloop van het gesprek zou je een heerlijke wandeling of fietstocht over de Schellingwouderdijk kunnen maken of langs ‘t IJ, naar Durgerdam. Of lekker lunchen bij de Landmarkt. Wist je dat tijdens een wandeling de beste gesprekken ontstaan?

RelatietherapiepraktijkBondNoorderIJdijkp/a107Amsterdam
Relatietherapie Praktijk Bond