Ervaringen

Stellen vertellen over hun ervaringen met relatietherapie

Corinne B.

De therapie heeft me veel rust, begrip en empathie voor de ander opgeleverd. Liefde voor de ander en mezelf. Iets wat we samen doen – tijd voor ons en de relatie en er “echt” iets aan te doen. Diepgang in de relatie.

Het fijnst aan de therapie bij jou vond ik jouw warmte, openheid. Ik voelde me op mijn gemak. Van mens tot mens.

Andere positieve punten vond ik: Goed in contact (ook via mail), flexibiliteit, locatie was fijn, betaalbaar in vergelijking met andere.

Ik heb geen verbeterpunten, voor ons was het perfect.

Ik heb het anderen al aangeraden.

Anoniem

“Er is niets wat mij tegen hield in de therapie met jou. Ik voelde me gelijk heel erg om mijn gemak. Ons eerste gesprek was online en nadat het beeld weg viel halverwege het gesprek voelde ik me door jouw stem al heel erg om mijn gemak.

De therapie heeft er voor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en dat we inzien hoe we op elkaar reageren in een conflict en hoe we dat anders zouden kunnen doen.
Het fijne van de therapie vond ik dat hoe moeilijk sommige gesprekken ook waren we er altijd wel weer een goed gevoel aan over hielden dat we toch weer wat dichter bij elkaar waren gekomen.

Ik voelde me veilig om al mijn gevoelens en mijn gedachtes te delen.

Ik zou koppels zeker relatie therapie bij Lisanne aanraden want het zal je relatie zeker verbeteren.
Het is ook fijn om met iemand te praten die niet oordeelt.”

E.M.

“Er is eigenlijk geen reden om niet te starten met therapie, sterker nog ik heb het als zeer waardevol ervaren en dat kwam mede door jouw aanpak. Ongedwongen, empathisch en niet oordelend. Je was er voor ons, individueel, maar naar mijn idee ook vooral voor ons samen.

Het heeft mij een beter inzicht gegeven in de manier van communicatie, van mijzelf en ook tussen ons en hoe wij daar anders mee om kunnen gaan. Hierdoor is er meer begrip voor elkaar gekomen wat ons dichter bij elkaar heeft gebracht.

Het fijnste vond ik de openheid van de rust tijdens de gesprekken. Praten deden wij altijd wel, maar nu was jij er voor ons om op de juiste momenten hoofd- van bijzaken te gescheiden en ons kunnen laten zien waar we de in de communicatie de mist in dreigden te gaan.

Drie andere punten zijn de ruime keuze aan thee, voor ons een goede locatie en een comfortabele bank waar we op zaten­čĄú
Ter verbetering zou een glas champagne misschien helpen.­čą│
Geintje natuurlijk, maar ik heb nog geen eerdere ervaring gehad op dit vlak dus kan niet zo snel iets bedenken wat beter kan/moet.

Tuurlijk zou ik het aanraden. Als je als stel er zelf niet uitkomt is het sowieso goed om hierbij hulp te zoeken. Het zal altijd inzicht geven, ongeacht het resultaat. Dat de keuze bij jou terecht is gekomen lag niet aan mij, maar om al eerder genoemde reden (ongedwongen, empathisch en niet oordelend) ben ik van mening dat dit een prima keuze is geweest.

Ondertussen gaan wij voorlopig nog samen door en zijn van plan dit zo nog lang vol te houden. Een ÔÇśrocky roadÔÇÖ met ups en downs en zo nodig grijpen we dan soms terug op de sessies bij jou. En het occasional wandelingetje doet ook soms wonderen­čśŐ”

 Anoniem

Wat heeft de therapie je opgeleverd?
‘Verbinding en het verbeterde onze communicatie.
Ik accepteer mijn partner meer en voel me meer geaccepteerd. Ik ken mijn partner beter en ik voel me meer op mijn gemak bij mijn partner.’

Wat vond je het fijnst aan de therapie?
‘De mogelijkheid om over moeilijke onderwerpen te praten met een gespecialiseerde gids. Om mijn partner open te zien gaan.’

Is er iets dat je mee wilt geven ter verbetering?
‘Nee’

Zou je het anderen aanraden? Waarom wel en waarom niet?
‘Ja, ik vind het erg handig, het geeft goede resultaten. Is een goede ervaring voor een couple en zal helpen groeien.’

Wil je nog iets anders laten weten?
‘Bedankt Lisanne!’

Wil je ook je relatie verbeteren? Neem gerust contact met me op of maak meteen een afspraak voor een gratis kennismaking. Ik heb momenteel geen wachttijd, dus je kunt direct terecht.

Op de website van EFT.nl kun je nog meer ervaringen lezen.

 

Ervaringen_Relatietherapie_EFT_Praktijk_Bond_kamer8_interieur